ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ MAKEUP ARTIST ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΗ

Ο makeup artist Κωνσταντίνος Μπαστούνης απαντάει στις ερωτήσεις των αναγνωστών.

αποριες για το μακιγιαζ

Αναγνώστρια : Εμείς που έχουμε μικρά ματάκια, πώς μπορούμε να τα βάφουμε για να φαίνονται μεγαλύτερα;

Κωνσταντίνος : Γεια μικρή μου. Όσες έχετε μικρά ματάκια θα πρέπει να προσέχετε τα εξής: 1) Δώστε έμφαση στα καλοσχηματισμένα φρύδια.Τα χοντρά ή πολύ λεπτά απεριποίητα φρύδια βαραίνουν τα μάτια και φαίνονται ακόμα πιο μικρά. 2) Προτιμήστε τα απαλά και ανοιχτόχρωμα χρώματα. 3) Προτιμήστε τα σκούρα χρώματα μόνο στις εξωτερικές γωνίες των ματιών.  Οι λεπτές και ελαφρώς σβησμένες γραμμές μεγαλώνουν τα μάτια. 4) Απλώστε λευκό μολύβι ματιών στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου. Τα μάτια αμέσως θα φαίνονται πιο μεγάλα. 5) Επιλέξτε  μάσκαρα που προσφέρουν μήκος και όχι όγκο. Καλή επιτυχία!

Αναγνώστρια : Γατάκι μου διαβάζω όλα τα άρθρα σου με ενδιαφέρον. Θέλω όμως να σε ρωτήσω κάτι. Γιατί πρέπει να αλλάζουμε τα χαρακτηριστικά μας με το μακιγιάζ; Αφού αυτό είναι το σχήμα του προσώπου μας ή των ματιών μας γιατί να το αλλάξουμε; Δεν το λέω με κακό, ίσα-‘ισα που μου αρέσει έτσι όπως μας μιλάς, λες και είμαστε φίλες σου, αλλά το έχω απορία και ήθελα να το ρωτήσω. Φιλάκια γατάκι μου.

Κωνσταντίνος : Γενικά στο μακιγιάζ δεν πρέπει να φοβόμαστε  τους πειραματισμούς, γιατί μέσα από αυτούς μαθαίνουμε. Θα έχεις όμως στο μυαλό σου τις δυνατότητες του προσώπου σου. Το κατάλληλο μακιγιάζ μπορεί να διορθώσει και να αλλάξει  ολοκληρωτικά ένα πρόσωπο. Σε φιλώ γλυκά!

 

Be first to comment