ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ” ΤΑ 5 ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΝΤΙΣΙΟΝ “

ONTISION

Σεμινάριο: Τα 5 στάδια της επιτυχίας για κάθε οντισιόν!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες & ερασιτέχνες καλλιτέχνες ( ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές ), αλλά και στους ανθρώπους του θεάματος επαγγελματίες ή μη (παρουσιαστές, μοντέλα )

Πέρασες από άλλη μία οντισιόν και για ακόμα μία φορά αναρωτιέσαι γιατί δε σε πήραν…
Κι όμως, τραγούδησες πολύ καλά, ο μονόλογός σου ήταν εξαιρετικός, η χορογραφία σου άψογη!
Και λοιπόν…;
Υπάρχουν χιλιάδες λόγοι για να σε επιλέξει ή να σε απορρίψει ένας σκηνοθέτης, ένας μαέστρος, ένας παραγωγός ή ένας χορογράφος.
Αυτούς θα συζητήσουμε!
Και υπάρχουν μόνο 5 στάδια από τα οποία εξαρτάται όλη η επιτυχία ή αποτυχία σου σε μια οντισιόν.
Αυτούς θα αναλύσουμε!
Έχεις κάνει δεκάδες σεμινάρια τραγουδιού,χορού,υποκριτικής, έχεις ξοδέψει χρόνο και χρήμα σε ωδεία,σχολές θεάτρου και υποκριτικής και όλα αυτά κρίνονται σε 5 λέπτα (;) μιας οντισιόν. Και όλα αυτά κλείνονται σε μια φράση… «Σας ευχαριστούμε πολύ. Ο επόμενος παρακαλώ»!
Απλά, γιατί στα τόσα σεμινάρια, δεν έχεις κάνει το πιο σημαντικό σεμινάριο: «Τί πρέπει να κάνω όταν περνάω από οντισιόν»;
«Τα 5 στάδια της επιτυχίας για κάθε οντισιόν», λοιπόν…
Για να σταματήσουν να τρέμουν τα πόδια σου στο άκουσμα και μόνο της λέξης «οντισιόν», για να μάθεις τί έφταιξε σε κάθε οντισιόν που σε απέρριψαν και για να ξέρεις πως θα αντιμετωπίζεις τις οντισιόν από εδώ και εις το εξής!

Εισηγήτρια σεμιναρίου: Ριάνα Κουράκου ( Χορογραφία-Σκηνοθεσία- PR Management)

Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί σε 3 συναντήσεις των 3 ωρών.

Ημέρα & Ώρα: Κάθε Κυριακή από 22/3/2015-5/4/2015, 12:00-15:00

Κόστος σεμιναρίου: 80 ευρώ + ΦΠΑ ( Για δηλώσεις συμμετοχών μέχρι και 18/3/2015 το κόστος σεμιναρίου είναι 60 ευρώ + ΦΠΑ)

Η κάθε συνάντηση είναι αυτοτελής και μπορεί κάποιος να την παρακολουθήσει ανεξάρτητη. Σε αυτή την περίπτωση, το κόστος/συνάντηση είναι 30 ευρώ + ΦΠΑ.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 20/3/2015.

Στο σεμινάριο πέραν των γενικών αναλύσεων θα υπάρχουν και προσωπικές συμβουλές σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Για να δηλώσεις τη συμμετοχή σου στείλε κενό mail με θέμα «ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΝΤΙΣΟΝ», στο info@youarethestar.gr και θα σου σταλεί η φόρμα συμμετοχής που πρέπει να συμπληρώσεις, καθώς επίσης και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έγκυρη δήλωση συμμετοχής.

Οι συναντήσεις του σεμιναρίου θα διεξαχθούν στον χώρο «Evita», Λεωφ Βουλιαγμένης 272Β, Αγ. Δημήτριος, (ακριβώς στη στάση μετρό Αγ.Δημητρίου & δίπλα στο Athens Metro Mall).

 

Λίγα λόγια για την Ριάνα Κουράκου

Η Ριάνα Κουράκου ( χορογράφος-σκηνοθέτης ) έχει χορογραφήσει και σκηνοθετήσει θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, shows και σήριαλ στην ελληνική τηλεόραση και έχει υπάρξει pr manager σε πολλούς έλληνες καλλιτέχνες.
Επιπλέον έχει εργαστεί ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε online περιοδικά και έχει υπάρξει μέλος κριτικής επιτροπής, σε auditions για θεατρικές περαστάσεις και musicals, σε δισκογραφικές εταιρείες που αναζητούσαν νέα ταλέντα, αλλά και σε auditions για τραγουδιστές σε νυχτερινά σχήματα.
Υπήρξε ιδιοκτήτρια σχολής χορού και υπεύθυνη των καλλιτεχνικών events του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», πρόεδρος του οποίου είναι η κ.Βαρδινογιάννη, από τον οποίο σύλλογο βραβεύθηκε το 2003 για την προσφορά και το έργο της.
Συνεργάζεται με την εταιρεία «Συνκίνησις» ( Βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα, παραστάσεις και πολιτιστικές δραστηριότητες) στη διεξαγωγή σεμιναρίων musical, χορού, κινησιολογίας, χοροθεραπείας, έκφρασης προσώπου και χεριών, video clip, υποκριτικής, μουσικής, τραγουδιού κ.α

Be first to comment