Η ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ YOU ARE THE STAR ΚΑΙ ΤΗΣ IVERSIA LTD – ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ IVERSIA LTD

iversia music conceptsΜέσα σε 5 μόλις χρόνια η εταιρεία IVERSIA LTD κατάφερε να καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη  εταιρεία μουσικής διασκέδασης. Η επιτυχημένη οργάνωση χορευτικών events και shows την καθιέρωσε το πρωτοπόρο όνομα στην διασκέδαση.

 
Ξεκινώντας με έδρα την Αγγλία εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη και τα τρία τελευταία χρόνια, καθώς και εδραιώθηκε σε Ελλάδα και Κύπρο διοργανώνοντας danceshows για τα μεγαλύτερα clubs και music concept, Addicted2bass, HouseNation, Hed Kandi, ArmadaGlobal Underground, Defected, Bora Bora, Cream, Electrocity με αποκορύφωμα την συνεργασία με το leader club με όνομα Ministry Of Sound.
MOS-IVERSIA

 

Με δεδομένη τη συνεργασία του youarethestar.gr και της IVERSIA LTD, ζητήσαμε περαιτέρω πληροφορίες από την pr manager Μάριαν Νικολάου και σας τις μεταφέρουμε με βάση αυτά που η Μάριαν Νικολάου δήλωσε:

” Η IVERSIA είναι παγκοσμίου φήμης εταιρία με έδρα την Αγγλία. Στον όμιλο αυτό υπάρχουν μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες με δυνατές συνεργασίες. Η IVERSIA είναι official partner της πασίγνωστης Ministry of sound. Είναι η νούμερο 1 εταιρία στη διοργάνωση event-party  με τα μεγαλύτερα ονόματα dj ‘s παγκοσμίως όπως ο Morales, Tiesto, AVSR κλπ.

Όποιος έχει πραγματοποιήσει ένα τέτοιο event στον χώρο του είτε είναι μικρό είτε μεγάλο μαγαζί, μόνο ευχαριστημένος έχει μείνει.

Η δική μου εταιρία ” Angels PR ” έχει απορροφηθεί από την IVERSIA, έχουμε φτιάξει το promotion team και ετοιμάζουμε και την δισκογραφική εταιρία Angels music, η οποία θα φιλοξενήσει καλλιτέχνες όλων των ειδών της μουσικής, από ελληνικό και αγγλόφωνο ροκ, blues, jazz, μέχρι και λαϊκό. Πιστεύω ότι τη μουσική αν τη λατρέψεις, λατρεύεις όλα της τα είδη ! Θέλω να προσθέσω πως τα πακέτα των events είναι πολύ οικονομικά, γιατί πολλοί ακούν Ministry of sound και φοβούνται. Οπωσδήποτε ένας πολύ μεγάλος dj θα ζητήσει κάποια χρήματα, γιατί μπορεί να γεμίσει ένα ολόκληρο γήπεδο, αλλά υπάρχουν και πολλά οικονομικά πακέτα “.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της IVERSIA, στο παρακάτω link.

www.iversiagroup.com

 

Be first to comment