ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΣΤΗ ΛΑΜΠΕΡΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΑΖΗ – ΓΙΑΝΝΙΑ ΣΤΟ ROMEO

πανταζης γιαννιας νταντα

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε η πρεμιέρα το Σαββάτο βράδυ, του Λευτέρη Πανταζή και του Γιώργου Γιαννιά, όπου μαζί με την Βασιλική Νταντά κατάφεραν να απογειώσουν το “RΟΜΕΟ Summer” και να το “στέψουν” από τις δυο πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας του, ως το απόλυτο στέκι διασκέδασης του φετινού καλοκαιριού!

Ο Λευτέρης Πανταζής, έχοντας τον τρόπο να ξεσηκώνει όλα τα μωρά στην πίστα, με τον Γιώργο Γιαννιά στα καλύτερα του, αλλά και την Βασιλική Νταντά να τους συμπληρώνει απόλυτα, το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό!

λευτερης πανταζης live

γιωργος γιαννιας live

βασιλικη νταντα live

Ένα μουσικό πρόγραμμα που τα έχει όλα, που όταν δεν τραγουδάς, θέλεις να χορεύεις πάνω στα τραπέζια και δεν σε αφήνει να φύγεις αν οι καλλιτέχνες δεν πούνε το “Ευχαριστούμε. Καλημέρα σας”!

Δια το λόγου του αληθές οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους!

Πλήθος επωνύμων έσπευσαν να απολαύσουν από κοντά αυτό το μοναδικό μουσικό πάντρεμα στην πίστα του “ROMEO Summer”! Ο Αντύπας με την σύζυγο του Στέλλα, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Κυριάκος Κυανός, η Στέλλα Δημητρίου, η Χρυσάνθη Ντάφλα, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Αλέξανδρος Νότας και άλλοι πολλοί, που μοιράστηκαν το μικρόφωνο με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Γιώργο Γιαννιά, κάνοντας το θερμόμετρο της διασκέδασης να χτυπήσει “κόκκινο”!

αντυπας live

πανταζης σεφερλης

γιαννιας σεφερλης

πανταζης κυανος

πανταζης κυανος

πανταζης σαμαρας

Ανανεώνοντας το ραντεβού στο ατελείωτο κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για το επόμενο τριήμερο, Παρασκευή-Σαββάτο-Κυριακή και για όλο το καλοκαίρι…στον πιο hot προορισμό για να διασκεδάζεις πραγματικά, που δεν είναι άλλος από το ROMEO Summer!

Be first to comment