ΜΑΚΙΓΙΑΖ – TRENDS FOR SUMMER 2014 ΑΠΟ ΤΗΝ ANASTASIA MAGKATI

μακιγιαζ καλοκαιρι 2014

Από την Anastasia Magkati ( makeup artist )

Σήμερα θα υπενθυμίσω τις τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι 2014, για να κλείσουμε πλέον με αυτό το θέμα, αφού πλέον μπαίνουμε στο καλοκαίρι και έχουμε περάσει ήδη και στην εφαρμογή.

Διάφανο και φρέσκο δέρμα με λάμψεις, bronze για πιο ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα, ( πιο απαλό & natural, όχι τόσο σκούρο και έντονο ), έντονα χείλη ( έντονο πορτοκαλί, πορτοκαλοκόκκινο, φούξια, μοβ, ακόμα και πιο σκούρο μοβ, ( για πιο dark και rock αποτέλεσμα ).
Έντονο eye-liner, είτε  μαύρο είτε χρωματιστά, με έντονες γωνίες, παστέλ σκιές από άσπρο που έχει βάση το ασημί ή άσπρο που έχει βάση το χρυσό, βεραμάν, λιλά, apricot και το must χρώμα της εποχής το μπλε σκούρο. Οι σκιές τοποθετημένες στο κινητό βλέφαρο και σβησμένες και επάνω στο κόκκαλο, να μας θυμίζει δεκαετία ’80, όχι όμως με τόσο σκληρό αποτέλεσμα, αλλά πιο ελαφριά τοποθετημένες.
Bronze και natural look για όλες τις ώρες και για όλα τα δέρματα.
Μολύβι στην κάτω μεριά των ματιών, τοποθετημένο σαν γραμμή ή ακόμα και σβησμένο, αφήνοντας ένα πιο ανάλαφρο look.
Τονίζω ότι το δέρμα είναι πολύ σημαντικό για να δείχνει τέλειο το αποτέλεσμα του μακιγιάζ.
Οπότε διάφανο δέρμα με λάμψεις στα κόκκαλα για να δείχνουμε φρέσκιες και λαμπερές.
Και κάτι τελευταίο αλλά σημαντικό, προσαρμόζουμε την μόδα στο μακιγιάζ, σύμφωνα με αυτά που ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά μας. Το βασικό είναι να μας κολακεύει το μακιγιάζ και να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά μας!
Καλή Επιτυχία λοιπόν για όλο το καλοκαίρι!

Be first to comment