ΜΑΚΙΓΙΑΖ – TRENDS FOR SUMMER 2014 ΑΠΟ ΤΗΝ ANASTASIA MAGKATI

μακιγιαζ ανοιξη καλοκαιρι

Από την Anastasia Magkati ( makeup artist )

Όπως και τις προηγούμενες εβδομάδες, θα μιλήσουμε και σήμερα για τάσεις της μόδας στο μακιγιάζ, για άνοιξη-καλοκαίρι 2014.

Το δέρμα μας πρέπει να φαίνεται διάφανο, φρέσκο και λαμπερό, με λάμψεις στα κόκαλα, στην εξωτερική γωνία των ματιών. Επίσης απαλό bronze για πιο μαυρισμένο δέρμα, διάφανα χείλη με απαλό χρώμα σε lipstick ή lip-gloss. Πριν το κραγιόν ή το lip-gloss μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε όλη την επιφάνεια των χειλιών μολύβι, επίσης σε απαλό χρώμα, το οποίο να είναι μεγάλης διάρκειας, για να δώσει και μεγαλύτερη διάρκεια στο κραγιόν σας.

Για τα μάτια έχουμε άλλη μία πρόταση για ένα πιο φυσικό και καθημερινό look. Σκιές σε παστέλ χρωματισμούς και στην ψυχρή και στην ζεστή γκάμα χρωμάτων, από λευκό που να έχει βάση το ασημί ή λευκό που να έχει βάση το χρυσό. Το κίτρινο, λιλά, apricot, βεραμάν είναι τα must χρώματα της εποχής. Με λάμψεις στην εσωτερική γωνία των ματιών, καθώς επίσης και κάτω από το τόξο των φρυδιών. Οι σκιές να είναι ιριδίζουσες αφήνοντας ένα frost αποτέλεσμα, όχι ματ.
Την σκιά την τοποθετούμε στο κινητό βλέφαρο καθώς επίσης την αφήνουμε και επάνω στο κόκκαλο των ματιών. Μας θυμίζει λίγο δεκαετία 80 αλλά όχι με τόσο σκληρό αποτέλεσμα, πιο φυσικό και πιο μαλακό.
Μία πρόταση για ένα γρήγορο και καθημερινό μακιγιάζ, καθώς και για ένα φρέσκο και φυσικό look!
Καλή Επιτυχία!

Be first to comment