ΜΟΔΑ : Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ & ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΤΗΣ Mar.K le Nom T-shirts, ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΗΣ COLLECTION ΣΤΟ YOU ARE THE STAR !

Mar.K le Nom T-shirts

Από την Ριάνα Κουράκου

Πίσω από την εταιρεία Mar.K le Nom T-shirts, η οποία δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων γυναικείων ρούχων και t-shirts, κρύβεται η πανέμορφη Μαρία Κυριακίδου.

 

Mar.K le Nom T-shirts

Επειδή εμείς εδώ, στο You are the star, λατρέψαμε, από την πρώτη στιγμή που είδαμε, τις δημιουργίες της και θέλαμε όλα τα ρούχα της να γίνουν δικά μας κι επειδή η Μαρία Κυριακίδου έχει Χολυγουντιανή στόφα, αποφασίσαμε να σας την παρουσιάσουμε, για να τη γνωρίσουμε καλύτερα!

Μαρία Κυριακίδου και Mar.K le Nom T-shirts λοιπόν, χωρίς πολλά λόγια!!!

Mar.K le Nom T-shirts

Ριάνα Κουράκου: Τί μπορεί να βρει κάποιος στο Mar.K le Nom T-shirts;
Μαρία Κυριακίδου: Καταρχάς ευχαριστούμε πολύ για τη τιμή που μας κάνετε, για τα καλά σας λόγια και για το γεγονός το ότι βρήκατε τη δουλειά μας τόσο ξεχωριστή όσο και πολλές φίλες μας. Στην εταιρία Mar.K le Nom T-shirts μπορείτε να βρείτε χειροποίητα γυναικεία t-shirt και ρούχα, φτιαγμένα με πολύ μεράκι, με σκοπό να κάνουν κάθε γυναίκα που τα επιλέγει να νιὠθει μοναδική! Μια αρκετά μεγάλη συλλογή απο prints που μπορούν να αποτυπωθούν σε t-shirt και σε φορέματα και φυσικά χειροποίητες ζακέτες, φούστες, παντελόνες, φορέματα, τοπ, κα.

Mar.K le Nom T-shirts

Ρ.Κ: Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με την τέχνη του χειροποίητου; Από που προέκυψε αυτή η ανησυχία σου και πότε;
Μ.Κ: Η ιδέα υπήρχε αρκετά χρόνια πρίν, πήρε όμως σάρκα και οστά το καλοκαίρι του 2012. Δεν ήταν ακριβώς ανησυχία, απλά μια έμφυτη τάση για δημιουργία, να αποτυπώσω δηλαδή με βάση τη δική μου αισθητική και αντίληψη της μόδας ένα print πάνω σε ενα t-shirt. Παρατηρώντας από τις δικές μου καθημερινές συνήθειες την ώρα που άνοιγα τη ντουλάπα μου να ντυθώ, ένα βασικό κομμάτι που καθημερινά θα φορούσα σε διάφορες περιστάσεις, θα ήταν ένα t-shirt! Ήθελα λοιπόν να είναι διαφορετικό, πρωτότυπο και να μην το βρίσκει κάποιος σε γνώστες μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ !!!

 

Mar.K le Nom T-shirts

Ρ.Κ: Οι δημιουργίες λοιπόν σου είναι μοναδικές. Πόσο σημαντικό είναι για μια γυναίκα να επιλέξει κάτι, που ξέρει πως θα το φοράει μόνο εκείνη και πως δε θα βρεθεί σε ένα χώρο και θα νιώσει άβολα, βλέποντας αυτό που φοράει εκείνη, να το φορούν άλλες 10 γυναίκες;
Μ.Κ: Για εμένα όπως προανέφερα πολύ σημαντικό, αλλά απ’ ότι καταλαβαίνω και για πάρα πολλές γυναίκες πλέον . Το εισπράττω καθημερινά από τα σχόλια που μας κάνουν οι φίλες μας στη σελίδα, αλλά και απο τη μεγάλη προτίμηση που μας δείχνουν! Άλλωστε σε αυτό στοχεύαμε . Πάντα πίστευα ότι τα ρούχα είναι για να τα φοράμε και όχι για να μας φοράνε, παρόλα αυτά νιώθεις πάντα ένα ῾τσίμπημα῾ όταν βρίσκεσαι σε ένα χώρο που ακόμη μια γυναίκα φοράει κάτι ίδιο με εσένα…

Mar.K le Nom T-shirts

Ρ.Κ:  ” Η ομοιομορφία είναι βαρετή, δε νομίζετε “; Ένα μότο της εταιρείας σου, το οποίο μας αντιπροσωπεύει απόλυτα εδώ, στο youarethestar.gr. Αλήθεια, οι γυναίκες το κατονοούν αυτό ή πέφτουν στην παγίδα της μόδας, με αποτέλεσμα πολλές φορές, βγαίνοντας έξω, να νιώθεις ότι οι περισσότερες έχουν κλωνοποιηθεί; Εσύ τί θα συμβούλευες μια γυναίκα ώστε να βρει και να αναδείξει το δικό της μοναδικό στυλ;
Μ.Κ: Οι τάσεις της μόδας είναι συγκεκριμένες κάθε σεζόν, όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να τις ακολουθούμε πιστά. Αυτό προκαλεί την ομοιομορφία, κάτι που θέλουμε να αποφύγουμε . Η κάθε γυναίκα έχει το προσωπικό της στυλ, που καλό είναι να ταιριάζει πάντα και με τον σωματότυπό της. Με βάση λοιπόν αυτά τα δύο, παρακολουθώντας και υιοθετώντας ταυτόχρονα όσο μπορούμε τις τάσεις της μόδας, διαμορφώνουμε τη δική μας εικόνα, αυτή που μας αντιπροσωπεύει ΑΠΟΛΥΤΑ και μας κάνει να νιώθουμε άνετα και επίκαιρα!
Ρ.Κ: Πόσο εύκολο είναι αυτό που κάνεις και πόσο χρόνο χρειάζεται; Αναφέρομαι στην έμπνευση και κατασκευή του χειροποίητου.
Μ.Κ: Εύκολο δεν το λες … το λες όμως ιδιαίτερο! Ιδιαίτερο γιατί έχει να κάνει με φαντασία, με έμπνευση, με δημιουργικότητα, με αισθητική. Υπάρχουν φορές που στερεύω και από τα τέσσερα και δυσκολεύομαι πολύ, αλλά είναι θέμα ισορροπιών, που μόλις τις βρίσκω επανέρχομαι αμέσως. Ξοδεύω πολλές ώρες δουλεύοντας πάνω σε κάθε σχέδιο (print), που βέβαια στο τέλος υπάρχει και η πιθανότητα να το απορρίψω, εξαιτίας της τελειομανίας μου…. Αυτό βέβαια στο τέλος μου βγαίνει σε καλό! Το κομμάτι του γυναικείου ρούχου κάθε σεζόν με αφήνει πολλά βράδια άυπνη. Προσπαθούμε να φτιάξουμε πρωτότυπα ρούχα, με ιδιαίτερα υφάσματα, να ταιριάζουν και να αναδεικνύουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς σωματότυπους.

Mar.K le Nom T-shirts

Ρ.Κ: Από πού εμπνέεσαι για τις δημιουργίες σου;
Μ.Κ: Παρακολουθώ με μανία τις νέες τάσεις, κυρίως από περιοδικά μόδας του εξωτερικού που μου έρχονται κατά παραγγελία στο γραφείο μου και φυσικά απο διάφορα social media που μπορείς να βρείς πιο street fashion outfits και να κάνεις μια μίξη των δύο, μιας και δεν είναι εφικτό στη καθημερινότητά μας να φοράμε prêt-a-porter ρούχα.

Mar.K le Nom T-shirts

Ρ.Κ: Οι τιμές των προϊόντων σου πού κυμαίνονται;
Μ.Κ: Προσπαθούμε να είμαστε πολύ προσγειωμένοι και πολύ προσιτοί στις τιμές μας. Θέλουμε να μην αποτελέσει ποτέ πρόβλημα η τιμή, στο να αποκτήσει μια φίλη μας κάτι δικό μας! Αυτό νομίζω τα λέει όλα!!! Δεν έχουμε ευτυχώς παρεξηγημένη την έννοια του τί είναι ακριβό και τί φθηνό. ‘Oλα πάντα σε μια λογική βάση.

Mar.K le Nom T-shirts

Ρ.Κ: Μπορεί κάποιος να σου ζητήσει κάτι κατά παραγγελία ή νιώθεις πως αυτό περιορίζει στην ουσία την έμπνευσή σου;
Μ.Κ: Φυσικά και μπορεί! Αυτό μπορεί να με εμπνεύσει και για κάτι άλλο μετά. Το έχω κάνει αρκετές φορές και θα το ξανακάνω, αρκεί να μου το επιτρέπει και ο χρόνος μου. Συνήθως ο διαθέσιμος χρόνος μπορεί να αποτελέσει το μοναδικό πρόβλημα σε αυτό. Δε θέλω ποτέ να κάνω κάτι πρόχειρα. Ή το κάνεις σωστά ή καθόλου.

Mar.K le Nom T-shirts

Ρ.Κ: Πού μπορεί κάποιος να βρει τις δημιουργίες σου, να τις παραγγείλει και να επικοινωνήσει μαζί σου;

Μ.Κ: Τα ρούχα μας μπορούν να τα βρούν οι φίλες μας σε επιλεγμένα boutique καταστήματα, σχεδόν στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Αρκεί να επικοινωνήσουν μαζί μας στη σελίδα μας https://www.facebook.com/MarkLeNomTShirts και θα τις κατατοπίσουμε.
Μπορούν να εξυπηρετηθούν και απευθείας από τη σελίδα μας, σε περίπτωση που δεν βρίσκονται κόντα σε συνεργαζόμενο κατάστημα.

Mar.K le Nom T-shirts

Be first to comment