ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ – Myriella ft. Arva & Tesi5 – Young Dime

STIGMA RECORDS

Η μουσική οικογένεια της Stigma Records, συνεχώς και μεγαλώνει, κερδίζοντας καθημερινά το στοίχημα της με πολύ προσεγμένες μουσικές παραγωγές και νέες πολλά υποσχόμενες συνεργασίες.

Η δυναμική και καθημερινά ανοδική πορεία της STIGMA RECORDS, “σφραγίζεται” από μία ακόμα νέα συνεργασία, αυτή τη φορά με τη Μυριέλλα Κουρεντή & Arva ft. Tesi5 & Young Dime.

O Arva (Γιώργος Αρβανίτης) είναι γιός του επιτυχημένου σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών του MEGA ” Κλεμμένα Όνειρα” & “Δικαίωση”. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, μετρά στο ενεργητικό του ήδη πολλές επιτυχίες με πάρα πολλά συγκροτήματα & καλλιτέχνες ιδιαιτέρως αγαπημένα στη νεολαία, όπως : KINGS (Soundtrack Δικαίωσης) – Otherview (Soundtrack Κλεμμένων Ονείρων), αλλά και της δικής μας παραγωγής του ΚΙΜ για το τραγούδι “Ότι Ονειρεύτηκα”.

Η Μυριέλλα (Μυριέλλα Κουρεντή) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Οι καλλιτεχνικές της ανησυχίες, την οδήγησαν πολύ σύντομα σε σπουδές τόσο στο κλασικό μπαλέτο (Royal Academy Of Dancing), όσο και σε σπουδές υποκριτικής & σκηνοθεσίας στη σχολή του Νίκου Βασταρδή. Μέχρι τώρα την έχουμε απολαύσει σε μεγάλες παραγωγές όλων των ιδιωτικών καναλιών όπως : “Κλεμμένα Όνειρα” – “Γ4″ – “Πόλεμος Των Άστρων”, αλλά και σε σπουδαίες θεατρικές παραγωγές δίπλα σε διάσημους έλληνες ηθοποιούς. Σταθμός στην μουσική της πορεία, είναι η συμμετοχή της στο μουσικό show του Mega “Just 2 Of Us, όπου έχοντας ως κριτές τη Ρούλα Κορομήλα & τον Γιώργο Θεοφάνους, αναδείχθηκε νικήτρια.

Σήμερα, η Μυριέλλα Κουρεντή συναντά μουσικά τον Arva, τον Tesi5 & τον Young Dime και μας “ξανασυστήνεται” μουσικά από τη δισκογραφική εταιρεία STIGMA RECORDS με το τραγούδι “Promise”, σε στίχους της Μυριέλλας & Young Dime, ενώ τη μουσική την συνυπογράφουν ο Arva & o Tesi5 . .

Be first to comment