ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ SELFIE ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΑΦΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ROMEO

 

ΠΑΝΤΑΖΗΣ TUS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΡΟΜΕΟ

Λευτέρης Πανταζής, Βασιλική Νταντά, Θοδωρής Φέρρης, Γιώργος Δασκαλάκης και Tus ποζάρουν Selfie για την αφίσα πριν την πρεμιέρα τους 14 Νοέμβρη στο ROMEO!

Ο Λευτέρης Πανταζής, με την Βασιλική Νταντά, τον Θοδωρή Φέρρη, τον Γιώργο Δασκαλάκη και τον TUS από την φωτογράφιση κιόλας της αφίσας τους για το ROMEO, απέδειξαν πως αποτελούν ήδη την πιο δεμένη και κεφάτη παρέα του φετινού χειμώνα.

ΠΑΝΤΑΖΗΣ TUS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΡΟΜΕΟ

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, πιστός στην επιχείρηση του ROMEO μετά την τεράστια επιτυχία του καλοκαιριού, επιστρέφει δριμύτερος, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης σε τέσσερις νέους ταλαντούχους τραγουδιστές !

ΠΑΝΤΑΖΗΣ TUS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΡΟΜΕΟΠΑΝΤΑΖΗΣ TUS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΡΟΜΕΟ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΝΤΑΝΤΑ

Με πολύ διάθεση και όρεξη για ένα άκρως διασκεδαστικό, μοντέρνο πρόγραμμα από τις 14 Νοέμβρη, ενώνονται και υπόσχονται για μια ακόμη φορά να στέψουν το ROMEO, το “Brand name” της διασκέδασης!
Όσοι βρέθηκαν πριν απο λίγες μέρες στα backstage της φωτογράφισής τους, απόλαυσαν την μουσική παρέα του ROMEO, αφού τα πειράγματα και οι selfie έδιναν και έπαιρναν μεταξύ τους.
Αποδεικνύοντας ότι η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται…ειδικά όταν ξεκινάει μετά από ένα καλό βράδυ διασκέδασης, φεύγοντας απο το ROMEO!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΤΑΝΤΑ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ TUS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΡΟΜΕΟ

Be first to comment