ΟΙ TOP ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί που προτείνουν τα ξένα ταξιδιωτικά πρακτορεία στους τουρίστες, για διακοπές στην Ελλάδα!

Ας πάρουμε ιδέες για την χώρα μας από τους ξένους λοιπόν, γιατί η αλήθεια είναι πως πολλοί από τους προορισμούς που προτείνουν, οι Έλληνες δεν τους έχουμε επισκεφτεί ποτέ…

1. Λευκάδα – Γιαλός

Η Λευκάδα βρίσκεται στους κορυφαίους προορισμούς της χώρας μας σύμφωνα με τα ξένα ταξιδιωτικά πρακτορεία και συγκεκριμένα η περιοχή Γιαλός με την υπέροχη παραλία!

ΓΙΑΛΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑ

2. Δημητσάνα Αρκαδίας

Πόλος έλξης τουριστών θεωρείται η κωμόπολη Δημητσάνα στην Αρκαδία, η οποία είναι πραγματικά πανέμορφη και έχει πλούσια ιστορική παράδοση!

δημητσανα αρκαδια

 

3. Ικαρία – Νας

Ως η Τζαμάικα της Ευρώπης, αναφέρεται η Ικαρία από τους ξένους ταξιδιωτικούς πράκτορες και την περιοχή Νας την προτείνουν ως μία από τις καλύτερες του νησιού!

ικαρια νας

4. Λέσβος – Βατερά

Το χωριό Βατερά της Λέσβου με τη μαγευτική παραλία του, είναι ένας ακόμα προορισμός που οι ξένοι τουρίστες βάζουν στόχο να επισκεφτούν!

βατερα λεσβος

5. Μικρή & Μεγάλη Πρέσπα

Οι δίδυμες λίμνες είναι ξακουστός προορισμός για τους ξένους τουρίστες.

λιμνη πρεσπα

6. Σύρος – Ερμούπολη

Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων φημίζεται για το έντονο χρώμα και την ομορφιά της γι’ αυτό και οι ξένοι τουρίστες την αγαπούν!

συρος ερμουπολη

7. Κρήτη -Μύρτος

Το παραθαλάσσιο χωριό Μύρτος στην Κρήτη θεωρείται top προορισμός σύμφωνα με ξένους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

μυρτος κρητη

8. Ζάκυνθος – Λίμνη Κεριού

Ένα από τα ομορφότερα φυσικά τοπία της Ελλάδας αναφέρουν τη λίμνη Κεριού στη Ζάκυνθο τα ξένα τουριστικά γραφεία!

λιμνη κεριου ζακυνθος

9. Ζαγοροχώρια

Οι ξένοι θεωρούν τα Ζαγοροχώρια μας ένα από τους καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης και μάλιστα τον προτείνουν για όλες τις εποχές του χρόνου!

ζαγοροχώρια

10. Γαύδος

Το μικρό νησάκι που υπάγεται στο νομό Χανίων, τη Γαύδο, πρέπει οποωσδήποτε να επισκεφτεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του ο ξένος τουρίστας, κατά τα ξένα τουριστικά πρακτορεία!

γαυδος

Be first to comment