ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ

μεγεθος σουτιεν

Πολλές φορές αναρωτιέσαι γιατί το σουτιέν που αγόρασες δεν αναδεικνύει το μπούστο σου έτσι όπως το βλέπεις στις φωτογραφίες.

Το 85% των γυναικών λοιπόν,  φοράει λάθος νούμερο σουτιέν κι αυτός είναι ο λόγος που ένα μπούστο δεν αναδεικνύεται όπως πρέπει.

Ήρθε όμως η στιγμή για να μάθεις να επιλέγεις  το τέλειο για σένα.

  • Ζήτα  τη βοήθεια του πωλητή.

 

Αν δεν είσαι από αυτές που αγοράζουν καινούρια σουτιέν 2 φορές τον χρόνο, αλλά μια φορά στα 5 χρόνια, μην έχεις ως δεδοδμένο το νούμερο της τελευταίας φοράς που ψώνισες. Το βάρος αλλάζει του σώματος αλλάζει, με αποτέλεσμα να αλλάζει και το νούμερο του σουτιέν σου. Μόνο οι πωλητές μπορουν να σε βοηθήσουν στο  να βρεις το σωστό νούμερο και φυσικά είναι απαραίτητο να το δοκιμάσεις πριν το αγοράσεις.

  • Watch your back!

Οι περισσότερες από εμάς, δοκιμάζοντας ένα σουτιέν, προσέχουμε μόνο το πώς εφαρμόζει στο στήθος. Είναι όμως πολύ σημαντικό να προσέξουμε και το πώς εφαρμόζει στην πλάτη. Εάν το δέσιμο στην πλάτη είναι εφαρμοστό και όχι χαλαρό, επιτυγχάνουμε το 90% του αποτελέσματος που θέλουμε να έχει το σουτιέν στο στήθος και που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

  • Δώσε στο σουτιέν σου χρόνο για «ξεκούραση»

Επειδή τα σουτιέν, με τη συχνή χρήση, έχουν την τάση να ξεχειλώνουν, καλό θα ήταν να αποφεύγεις να φοράς το ίδιο σουτιέν 2 μέρες συνεχόμενες.  Αν αλλάζεις σουτιέν 2-3 φορές την εβδομάδα, του δίνεις τον χρόνο ώστε να επανέλθει στο κανονικό του μέγεθος.

  • Προσοχή στο κρέμασμα

Προτίμησε να πλένεις τα σουτιέν στο χέρι και όχι στο πλυντήριο. Επιπλέον δώσε προσοχή στο πώς τα κρεμάς για να στεγνώσουν. Κατά προτίμηση πριν τα απλώσεις φρόντισε να μην έχουν βάρος από το νερό γιατί ξεχειλώνουν και κρέμασέ τα όπως βλέπεις στη φωτογραφία.

 σουτιεν

  • Αντικατέστησέ τα

Τα σουτιέν έχουν περίπου 1 χρόνο ζωής. Μετά τον χρόνο, εκτός του ότι αρχίζουν και χαλάνε καλό είναι να τα αντικαταστήσεις και για λόγους υγιεινής. Τα μικρόβια που μαζεύονται γύρω από τα λάστιχά τους, δυστυχώς, το πλύσιμο δεν αρκεί για να τα απομακρύνει.

Be first to comment