ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ !

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ

Διαλέξατε την εκλεκτή της καρδιάς σας. Επιλέξατε το δαχτυλίδι. Οι δυο σας θα σχεδιάσετε και θα πραγματοποιήσετε τον γάμο των ονείρων σας. Μήπως όμως παραβλέπετε τη σημασία ενός ενδιάμεσου βήματος;

Η πρόταση γάμου είναι η επιβεβαίωση των ονείρων του μελλοντικού ζευγαριού. Είναι η αρχική υπόσχεση, που θα μετουσιωθεί σε αρραβώνα και θα κορυφωθεί πανηγυρικά σε γάμο ονειρικό – μεγάλο ή μικρό, πολυτελή ή λιτό, παραδοσιακό ή μοντέρνο.

Στη χώρα μας οι προτάσεις γάμου να είναι συνήθως λιτές και απέριττες, με τη βαρύτητα να πέφτει στην ίδια την τελετή. Τα τελευταία χρόνια, όμως, η φαντασία των φιλόδοξων γαμπρών παγκοσμίως έχει ανέβει κατακόρυφα. Οι ιδέες για προτάσεις γάμου έχουν γίνει πιο πρωτότυπες από ποτέ. Μια σειρά από ρομαντικά και συγκινητικά –ακόμα και διασκεδαστικά– βίντεο κάνουν το γύρο του διαδικτύου και μας θυμίζουν πως ο η στιγμή της πρότασης σηματοδοτεί την έναρξη του συζυγικού, ανθόσπαρτου βίου. Διαλέγοντας μια ιδιαίτερη πρόταση γάμου, δείχνετε στην εκλεκτή της καρδιάς σας πολύ περισσότερα από την επιθυμία σας να ζήσετε μαζί. Δείχνετε ενδιαφέρον, τρυφερότητα, φαντασία και δίνετε την υπόσχεση για μια απολαυστική συνέχεια στην νέα σας ζωή.

Συλλέξαμε για εσάς μερικές ευφάνταστες ιδέες για να ζητήσετε το χέρι της αγαπημένης σας – έτσι ώστε όχι απλά δε θα μπορεί να σας αρνηθεί, αλλά η πρόταση θα ανταγωνίζεται τον ίδιο τον γάμο για τη θέση της αγαπημένης της ανάμνησης.

1. Ο παραδοσιακός
Η παράδοση προστάζει να «ζητήσουμε το χέρι» της μέλλουσας συζύγου από τον πατέρα της. Σαν επιλογή στη σύγχρονη εποχή, δηλώνει σεβασμό προς τα πεθερικά, ρομαντική διάθεση και παραδοσιακές αξίες. Αφού πάρετε και επίσημα την άδεια του πεθερού σας, ζητήστε τη συνδρομή του για να διοργανώσετε κάτι διαφορετικό για την εκλεκτή της καρδιάς σας. Η έκπληξή της θα είναι μεγάλη όταν, την ώρα που δειπνεί αμέριμνη με τους γονείς της, εμφανιστείτε ντυμένος σερβιτόρος και της προσφέρετε –αντί για το ορεκτικό– ένα πανέμορφο δαχτυλίδι.

2. Ο απρόβλεπτος
Όλα δείχνουν πως ακολουθείτε την καθημερινή σας ρουτίνα. Περπατάτε μαζί στο δρόμο για το σούπερ μάρκετ, όπου θα κάνετε τα ψώνια της εβδομάδας. Στο πιο όμορφο σημείο της γειτονιάς, προσποιηθείτε πως σας έπεσε κάτι για να γονατίσετε, λίγο πίσω της. Όταν η αγαπημένη σας γυρίσει να δει τι σας συνέβη, εσείς θα έχετε το δαχτυλίδι έτοιμο και την πρόταση στα χείλη. Γιορτάστε το με μια μικρή σαμπάνια που θα έχετε κρυμμένη στην τσέπη.

3. Ο κοινωνικός
Εάν είστε από τα ζευγάρια που προτιμούν τις κοινωνικές συναθροίσεις και έχετε πολλούς φίλους, μπορείτε να μετατρέψετε την πρόταση γάμου σε ένα υπέροχο πάρτι. Την επόμενη φορά που ξέρετε πως θα βρεθείτε με την πολυπληθή παρέα σας, ετοιμάστε κάτι ξεχωριστό: Τυπώστε για τους φίλους σας μπλούζες με τις συλλαβές της φράσης «ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ;», έτσι ώστε ο κάθε ένας να φοράει από μία συλλαβή. Ετοιμάστε και ένα μπλουζάκι με το όνομά της και φορέστε το κάτω από τα κανονικά σας ρούχα. Συνεννοηθείτε οι φίλοι σας να καθίσουν στη σειρά για να διαβάζονται διαδοχικά οι συλλαβές και να αποκαλύψουν την πρόταση. Καταφτάστε με την αγαπημένη σας λίγο αργοπορημένοι, ανοίξτε το πουκάμισο για να φανεί η μπλούζα με το όνομά της και καθίστε πρώτος-πρώτος απέναντί της, φανερώνοντας το πολυπόθητο μήνυμα.

4. Ο ρομαντικός
Εάν είστε πιο κλασικός τύπος, μπορείτε να μιμηθείτε τους σταρ του Hollywood, που κάνουν τέτοιες προτάσεις κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού γεύματος σε ένα καλό εστιατόριο. Πηγαίνετε όμως την κλασική συνταγή ακόμα παραπέρα. Λίγο μετά το δείπνο, σηκωθείτε –τάχα– για να πλύνετε τα χέρια σας. Επιστρέψετε ντυμένος με τα καλύτερά σας ρούχα, σαν πρίγκιπας του παραμυθιού, και το δαχτυλίδι στο χέρι. Σε συνεννόηση με το εστιατόριο ή μια εταιρία διοργάνωσης γάμων, οργανώστε τη στιγμή προσεκτικά, ώστε να σας συνοδεύει ένα μουσικό σύνολο που παίζει το τραγούδι σας και ένα πλήθος μπουκέτα με φινετσάτα λουλούδια.

Μια εντυπωσιακή, οργανωμένη πρόταση γάμου εξυπακούεται να επιθυμείτε να απαθανατιστεί και οπτικά. Ζητήστε από έναν επαγγελματία φωτογράφο γάμου να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο και να περιμένει διακριτικά. Ο φακός θα αποτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο το βλέμμα, την έκπληξη, την ευτυχία. Έτσι θα έχετε τη χαρά να μοιραστείτε τις φωτογραφίες της μαγικής σας στιγμής με τους φίλους, τους συγγενείς, ακόμα και τα εγγόνια σας.

Εσείς γνωρίζετε καλύτερα την αγαπημένη σας, τα γούστα και τα όνειρά της. Προσαρμόστε τις παραπάνω ιδέες ή εμπνευστείτε από αυτές για να βρείτε την ιδανική πρόταση για εκείνη. Μια πρόταση που δε θα υπόσχεται απλά μια νέα ζωή μαζί σας, αλλά θα προσφέρει και μια γεύση της – τη γεύση μιας ζωής ρομαντικής, όμορφης, ξεχωριστής! Βίον ανθόσπαρτον!

Dona Eleni | photographer

Montaz Productions

T: +30 210 6015330 & 6932717656 | F: +30 210 6016876

W: www.montaz.gr | E: info@montaz.gr

κεντρικό: Λ.Μεσογείων 256, Χολαργός

και υποκατάστημα: Δήμητρας 11 και Βάκχου, Βάρη

Montaz Productions

Be first to comment