ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΝΙ ΚΛΟΣ ΦΟΥΣΤΑ

Φέτος, οι κλος φούστε μας μάγεψαν!

Κοντές, midi και maxi είναι υπέροχες, άκρως θηλυκές και άνετες!

Πολλές όμως από εσάς μας ρωτήσατε πώς μπορείτε να τις συνδυάσετε κι εμείς ( άλλο που δε θέλαμε ), σας φτιάξαμε πολλούς και υπέροχους (γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει ) συνδυασμούς!

Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στη μίνι κλος φούστα, αλλά έρχονται και 2 ακόμη άρθρα για τις midi και τις maxi κλος φουστίτσες σας!

Μίνι κλος φούστα

μινι κλος φουστα

Με biker boots και γουνάκι έχεις πετύχει ένα πολύ rock και θηλυκό συνδυασμό παράλληλα. Και πίστεψέ μας, τα biker μποτάκια ταιριάζουν πολύ με τα μίνι κλος φουστάκια σου!

μινι κλος φουστα

Με ankle μποτάκια και αμάνικο μπουφάν επίσης συνδυάζεται μοναδικά το κλος φουστάκι σου.

μινι κλος φουστα

Με αρβυλάκι, crop top και οτιδήποτε σου αρέσει για πανωφόρι. Εμείς διαλέξαμε παλτό σε αυτό το συνδυασμό, αλλά εσύ μπορείς να κάνεις ότι συνδυασμό θες. Αυτό που ανεπιφύλακτα όμως σου προτείνουμε είναι να τολμήσεις με την κλος φούστα και τα αγαπημένα σου αρβυλάκια να φορέσεις καπέλο. Το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό!

μινι κλος φουστα

Με πουκάμισο και ψηλή μπότα είναι ένας από τους πιο sexy συνδυασμούς. Κι εδώ το καπέλο θα δώσει έξτρα πόντους στην όλη σου εμφάνιση!

μινι κλος φουστα

Η μπότα ιππασίας, αλλά και το biker jacket θα σου δώσουν άνεση και στυλ… Και φυσικά το μίνι κλος φουστάκι σου ταιριάζει απόλυτα με το αγαπημένο σου πουλόβερ, ακόμα και αν είναι φαρδύ και μακρύ.

μινι κλος φουστα

 Η κάπα συνδυάζεται φανταστικά με μίνι κλος φούστα. Προτίμησε ένα εφαρμοστό πουλοβεράκι από μέσα και ναι, θα το πούμε 1000 φορές, σε αυτό τον συνδυασμό τόλμησε το καπέλο!!!

μινι κλος φουστα

Με σακάκι και μπαλαρίνες είναι ένας ακόμα hot συνδυασμός, που μπορεί να φορεθεί ακόμα και στο γραφείο, αρκεί η φούστα να μην είναι πάρα πολύ κοντή.

Από την Ελένη, την Κατερίνα και την Άννα, τα κορίτσια της μόδας, πολλά-πολλά φιλάκια, μέχρι το επόμενο άρθρο, που θα είναι αφιερωμένο στη midi κλος φούστα!

Be first to comment