ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ , ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 24 & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ MUSH ROOM

zoi tiganouria

Η Ζωή Τηγανούρια σε μια παράσταση με εορταστική διάθεση.

Συνεχίζοντας την πολυετή πορεία της ως σολίστ του ακορντεόν και ως συνθέτις, γνωρίζει πολύ καλά πως να ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

Πολλά διαφορετικά είδη μουσικής, προσωπικές ορχηστρικές συνθέσεις, τραγούδια της που έχουν ερμηνεύσει μεγάλοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, διασκευές μεγάλων συνθετών, αρώματα από την Παράδοση της Ελλάδος και των Βαλκανίων, σε ένα πληθωρικό οπτικο-ακουστικό “γεύμα”…

Σε συνδυασμό με τον εκπληκτικά διαμορφωμένο χώρο του “MushRoom Restaurant“, την μοναδική κουζίνα με πάνω από 20 είδη μανιταριών και περισσότερες από 50 ετικέτες κρασιού, οι ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, γίνονται μία μοναδική εμπειρία θεάματος και γεύσης.!

Ζωή Τηγανούρια
Σολίστ του Ακορντεόν – Συνθέτις

zoi tiganouria

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σαμοθράκη, σε οικογένεια παραδοσιακών μουσικών και έχει συνεργαστεί ως σολίστ του ακορντεόνκαι ως συνθέτις με όλα τα μεγάλα ονόματα της Ελληνικής δισκογραφίας, αλλά και με διεθνείς καλλιτέχνες (όπως οι James BrownAl Di-MeolaOmar Faruk Tekbilek, Chico Freeman, κ.ά.).
Είναι ιδιοκτήτρια της εταιρίας μουσικών παραγωγών “Zoe Music Ltd” και έχει επιλεγεί από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα100 Mirrors” μεταξύ των 100 γυναικών – επιχειρηματιών από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες χρησιμεύουν ως πρότυπα για άλλες γυναίκες που επιθυμούν να ξεκινήσουν δική τους επιχείρηση.
Της έχει απονεμηθεί Μετάλλιο Τιμής από την UNESCO για τη συνεισφορά της στην Πολιτιστική κληρονομιά του νομού Έβρου από το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης.
Στο ενεργητικό της έχει εννέα (9) προσωπικά άλμπουμ από το 2006 έως και σήμερα, διακόσιες και πλέον συνθέσεις στην Ελληνική δισκογραφία, εκατοντάδες ηχογραφήσεις, ορχηστρικές συνθέσεις και μουσικές επενδύσεις σε ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικές σειρές.
Η Ζωή Τηγανούρια γνωστή ως “Zoe” στο εξωτερικό, εκπροσωπεί την Ελλάδα και εκτός συνόρων, συμμετέχοντας σε μεγάλα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ και δίνοντας πολυάριθμες συναυλίες, κι όπως δηλώνει η ίδια:

η Μουσική είναι ένα Σύμπαν γεμάτο από αισθήσεις…

Official Website: http://www.zoe-music.net
Email: info@zoe-music.net

Η Zoe, λοιπόν, με το Zoe’s Quintet, την εκπληκτική Σχολή Χορού “Χοροακτίς” Κωστάκη-Μαυροειδή και την αισθαντική Πολυτίμη Γιώτα στο τραγούδι, στο “MushRoom Restaurant“, στις 24 και στις 31 Δεκεμβρίου 2014…

Μην το χάσετε..!

Κρατήσεις :

Μέσω τηλ.: 210 96 03 943

Be first to comment