ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ

Από την Μάριαν Νικολάου

Συναντήσαμε την ταλαντούχα τραγουδίστρια Μαριάνθη για μια όμορφη κουβεντούλα μαζί της και καταλήξαμε πως εκτός από καλή τραγουδίστρια, είναι ένας ζεστός άνθρωπος, ένα πολύ δροσερό κορίτσι και με μυαλό…

Γνωρίστε την!

marianthi

Πότε ξεκίνησες το μουσικό σου ταξίδι; Τι ήταν αυτό που σε ώθησε να ασχοληθείς με την μουσική;
Σε πολύ μικρή ηλικία οι γονείς μου με έγραψαν στη τάξη του κλασικού πιάνου. Η μουσική με ταξιδεύει, με παρηγορεί, με ηρεμεί, μου φτιάχνει την διάθεση, με διασκεδάζει και πολλά ακόμα που ίσως αυτά με ώθησαν να ασχοληθώ μαζί της.

Με το πέρασμα των χρόνων, σήμερα είσαι ικανοποιημένη από την μέχρι τώρα εξέλιξη της πορείας σου, δεδομένων των δυσκολιών που υπάρχουν σε πολλούς τομείς; Η πραγματικότητα είναι κοντά σ’ αυτό που έχεις σχεδιάσει να κάνεις;
Με δεδομένη την κατάσταση της χώρας μας είμαι πολύ ικανοποιημένη. Πραγματικότητα; Κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι νέο, που αυτό που πίστευα και δούλευα για να το πλησιάσω, γκρεμίζεται. Οπότε έχω φτιάξει μια δική μου πραγματικότητα και είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει να την γνωρίσει και να την ζήσει!

Οι συνεργασίες παίζουν μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη ενός καλλιτέχνη. Εσύ είσαι ευχαριστημένη από τις μέχρι τώρα συνεργασίες σου;
Ναι είμαι αρκετά ευχαριστημένη από τις συνεργασίες μου! Καλές και λιγότερο καλές με γέμισαν μοναδικές εμπειρίες!

Πρόσφατα μας παρουσίασες το νέο σου τραγούδι, το οποίο συνοδεύτηκε και από video clip. Μίλησε μας λίγο για τους συντελεστές και για το πόσο ικανοποιημένη είσαι από το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς.
Στο τραγούδι τους στίχους και την μουσική έγραψε ο Γαβριήλ Γαβριηλίδης. Την σκηνοθεσία επιμελήθηκε το REDBOX STUDIO που αποτελείται από τους Δημήτρη Ευλαμπίδη και Νίκο Ζώη.
Τα ρούχα σχεδίασε ο Μάριος Καραβασίλης και το μακιγιάζ ο Θράσος Θρασυβούλου! Σημαντικός συνεργάτης ο παραγωγός Μάκης Τσελέντης. Όλοι τους είναι εξαιρετικοί, ταλαντούχοι και δούλεψαν με πολύ αγάπη γι αυτή την δουλειά. Αυτό ήταν αρκετό για να μην έχω καμμία αμφιβολία για το αποτέλεσμα.
Τα σχέδια σου για την νέα χρονιά; Ετοιμάζεις κάποιο νέο τραγούδι και ζωντανές εμφανίσεις στο άμεσο μέλλον;
Ετοιμάζω τις live εμφανίσεις με την μπάντα μου και την κυκλοφορία του επόμενου κομματιού μου.

Όταν δεν ασχολείσαι με την μουσική, τι άλλο κάνεις; Ποια είναι τα άλλα σου ενδιαφέροντα;
Εκτός από μουσική έχω κάνει σπουδές στην υποκριτική. Οπότε όταν βρίσκω κάτι ενδιαφέρον παίζω στο θέατρο και στον κινηματογράφο! Παράλληλα διδάσκω πιάνο και μουσικοθεατρικό παιχνίδι σε πολύ μικρά παιδάκια!

Που μπορούμε να βρούμε περισσότερες λεπτομέρειες γα τις δραστηριότητες σου;
Στην σελίδα μου στο facebook.

Τι ξεχωριστό περιμένεις από την νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε;
Η χρονιά να περιμένει από μένα όχι εγώ από την χρονιά!! Στόχος μου είναι να υλοποιήσω τα μουσικά μου σχέδια που με πολύ κόπο ετοιμάζω εδώ και πολύ καιρό και φυσικά να περάσουμε όλοι όμορφα!

Μια ευχή για το 2015;
Υγεία και αγάπη για όλους!

 

marianthi

Be first to comment