ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ

Από τον Κωνσταντίνο Μπαστούνη
Αλέξανδρος Αγγελούσης : Ο δικός μας Αλέξανδρος !
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ
Ένα παιδί που χαμογελά, τολμά, συγκινεί με τη δουλειά
και τα όνειρά του και όταν τον γνωρίσεις νιώθεις πως
είναι ένας φίλος που έχεις εδώ και χρόνια !
Ο λόγος για το νεαρό ερμηνευτή Αλέξανδρο Αγγελούση !
Τον συναντήσαμε , μοιράστηκε μαζί μας στιγμές και σκέψεις
και μας εκμυστηρεύτηκε τα σχέδια του !
Κωνσταντίνος : Ένα νέο παιδί προερχόμενο από την επαρχία  (Φθιώτιδα) με όνειρα και ελπίδες παίρνει την απόφαση να ασχοληθεί με το τραγούδι στους δύσκολους αυτούς καιρούς και  γίνεται γρήγορα αγαπητός στον κόσμο! Πόσο εύκολο ήταν και είναι να γίνει αυτό;
Αλέξανδρος : Από όσο με θυμάμαι, η μουσική ήταν στη φύση μου! Ήταν από πάντα μοναδικός τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων μου, λύτρωσή μου ! Από την πρώτη στιγμή που τραγούδησα μπροστά σε κοινό συνειδητοποίησα πως είναι η ευτυχία μου ! Ξεκίνησα αμέσως το ταξίδι αυτό γιατί πιστεύω πως πρέπει να κυνηγάς ό,τι σε γεμίζει στη ζωή σου ! Δυσκολίες πάντα υπήρχαν και υπάρχουν , όταν θες κάτι πραγματικά όμως αγωνίζεσαι, βελτιώνεσαι και βήμα-βήμα οδεύεις στο στόχο σου ! Είμαι τυχερός στο δρόμο μου αυτόν επίσης γιατί είχα και έχω στο πλάι μου πολλούς φίλους που με στηρίζουν και συνεργάτες που αγαπάμε να αγωνιζόμαστε μαζί !!
Κωνσταντίνος : Φέτος συμπλήρωσες δύο χρόνια δημιουργίας στη δουλειά σου και μας άφησες έκπληκτους καθώς είναι απίστευτο πώς όλα αυτά που είδαμε γίναν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ! Διακρίσεις στο εξωτερικό για την χώρα μας, μεγάλες συναυλίες σε επαρχιακές πόλεις , χριστουγεννιάτικα τραγούδια που γίναν το σήμα κατατεθέν των εορτών και των χριστουγεννιάτικων πάρκων και μόνιμες εμφανίσεις στην Αθήνα πλέον ! Μίλησέ μας για αυτά !
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ
Αλέξανδρος : Δουλεύουμε ασταμάτητα, δεν θα σου πω ψέματα,καθημερινά ! Έχουμε όμορφες ιδέες και μεράκι για αυτό που κάνουμε και αγαπάμε τόσο ! Ήταν στόχος μου νά ‘ρθω στην Αθήνα και χαίρομαι που συνέβη ! Ήταν δύσκολος ο πρώτος καιρός ,έκανα κάποια live guests, ψάχτηκα αρκετά και μπορεί να έκανα και κάποια πράγματα που δε μου ταίριαζαν ! Χαίρομαι ιδιαιτέρως όμως που γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους και συνεργάτες και ιδιαιτέρως που με εμπιστεύτηκαν σε έναν πολύ όμορφο χώρο στου Ψυρρή και φιλοξενούν τις μελωδίες μας κάθε Σάββατο εκεί !
Κωνσταντίνος : Πρόκειται για τον πολιτιστικό χώρο “Έλιον” ,΄όπου το περασμένο Σάββατο σε απολαύσαμε κι εμείς και περάσαμε καταπληκτικά ! Πώς είναι η συνεργασία αυτή ; Η πρώτη μόνιμη στην πρωτεύουσα για σένα ;
Αλέξανδρος : Είναι πραγματικά πολύ όμορφα και ζεστά στοΈλιον ! Έχουμε γίνει μια δυνατή ομάδα που σεβόμαστε και αγαπάμε ο ένας τον άλλον κι αυτό πιστεύω φαίνεται και στονκόσμο που έρχεται να μας ακούσει ! Έχω την τιμή να τραγουδώ με την Ανθή Μελά που εκτιμώ και έχω μάθει πολλά από κείνη και μαζί δημιουργούμε ζεστές βραδιές Σάββάτου με αγαπημένα τραγούδια για τον κόσμο ο οποίος διασκεδάζει και χαίρεται πολύ με αυτήν τη διάθεση μας ! Ξέρεις, Κωνσταντίνε πιστεύω ότι αυτή η παρεϊστικη διάθεση που επικρατεί στο Έλιον μπορεί να αποτελέσει τη νέα μόδα διασκέδασης ειδικά σήμερα με την κρίση που βιώνει και το επάγγελμα αυτό !
Kωνσταντίνος : Την περίοδο αυτή έχουμε μάθει ότι βρίσκεσαι στην Καρδίτσα για την εξεταστική της σχολής σου !  Μαθήματα πτυχίου Κτηνιατρικής ! Πόσο εύκολο είναι συνδυαστεί αυτό σε σχέση με τη νυχτερινή δουλειά του τραγουδιού;
Αλέξανδρος : Δεν είναι εύκολο ! Χρειάζεται ισορροπία , καθαρή σκέψη και αγώνας και για τα δυο ! Μπορώ να πω ότι υπήρχε περίοδος που έριξα το βάρος αρκετά στο τραγούδι και έμεινα πίσω στη σχολή ! Αγαπώ πολύ όμως και το λειτούργημα που λέγεται κτηνιατρική και έχω στόχο και το πτυχίο μου ! Aυτό το διάστημα αφοσιώνομαι στη σχολή και σε ένα μήνα επιστρέφουμε με νέα πράγματα στο χώρο της μουσικής κι είμαι
ενθουσιασμένος γι αυτά !
Κωνσταντίνος : Πες μας τι άλλο ετοιμάζεις, ποιο είναι το επόμενο βήμα; Θα μας εκπλήξεις με κάποια νέα επιλογή και πάλι ; Μας συνηθίζεις στις ανατροπές !
Αλέξανδρος : Έρχονται νέα τραγούδια κι αυτή τη φορά πολλά μαζεμένα ! Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες να κυκλοφορήσουμε το πρώτο άλμπουμ που θα περιέχει όλα τα τραγούδια μας, των δύο αυτών χρόνων, μαζί με καινούρια !Ένα από τα καινούρια, λοιπόν ,θα ακούσουμε σε λίγο καιρό , επίσηςδιαφορετικό από τα προηγούμενα ! Είμαι ερωτευμένος μαζί του ( γέλια ) !
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ
Κωνσταντίνος : H συνεργασία σου με το Γιώργο Κοκκινέλη μας εξέπληξε όμορφα με το ομώνυμο τραγούδι της Αστερούπολης των Ιωαννίνων τα φετινά Χριστούγεννα! Να περιμένουμε κάποια νέα επαφή σας στα καινούρια τραγούδια;
Αλέξανδρος : Ο Γιώργος είναι απίστευτα ταλαντούχος και πολύ καλό παιδί ! Η χημεία μας είναι μεγάλη ,έχουμε γίνει φίλοι πλέον καλοί κι εκτός δουλειάς και να θεωρείτε δεδομένη όχι μία, αλλά πολλές συνεργασίες στα επόμενα βήματα !
Κωνσταντίνος : Επηρεάζεσαι από άλλους καλλιτέχνες στη δουλειά σου ; Ποιους θαυμάζεις και θα ήθελες να συνεργαστείς στο μέλλον Αλέξανδρε;
Αλέξανδρος : Είναι τόσοι πολλοί οι καλλιτέχνες που εκτιμώ και έχω πάρει μαθήματα σε αυτό το εγχείρημά μου ! Τόσο ξένους όσο και Έλληνες ! Δε θα σου πω ονόματα γιατί είναι πραγματικά πολλοί ! Θα ομολογήσω όμως ότι δανείζομαι στοιχεία που βλέπω και μου αρέσουν , πάντα όμως τα προσαρμόζω πάνω στο δικό μου ύφος και χαρακτήρα ! Ο καθένας μας είναι διαφορετικός και πρέπει να αφήνει το δικό του στίγμα !
Μου αρέσουν πολύ τα live stages σε συναυλιακό ύφος που κάνει η Ελεονώρα Ζουγανέλη και θα ήθελα πολύ να συνυπάρξω μαζί της κάποια στιγμή ! Φοβερή φωνή , ρεπερτόριο και δύναμη επί σκηνής !
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ
Κωνσαντίνος : Είμαι σίγουρος για την όμορφη συνέχεια σου και πιστεύω πως έχουμε να δούμε πολύ όμορφα πράγματα από σένα ! Αναμένουμε τα καινούρια σου τραγούδια και όλες τις όμορφες εκπλήξεις που μας ετοιμάζεις ! Σε ευχαριστούμε πολύ !
Αλέξανδρος : Εγώ σας ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την τιμή που μου κάνατε και σας έυχομαι πάντα επιτυχίες , υπέροχες συνεντεύξεις και πάντοτε με αυτό το γλυκό και όμορφο κλίμα που δημιουργείτε !

Be first to comment