ΣΥΝΤΑΓΗ – ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΛΙΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Γευστικές αναζητήσεις με την Goga

ΚΕΪΚ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΑΛΙΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Ένα όμορφο, νόστιμο, ζουμερό κομμάτι κέϊκ θα συνοδεύσει ευχάριστα τον πρωϊνό ή τον απογευματινό καφέ σας, το τσάϊ σας ή θα γίνει το τέλειο επιδόρπιο για να ολοκληρώσετε το υπέροχο γεύμα που χαρίσατε στους αγαπημένους σας.

κεικ με σοκολατα και μπανανα

ΥΛΙΚΑ:
• 2 μπανάνες σε ροδέλες
• 6 γεμάτες κουταλιές σούπας πραλίνα σοκολάτα
• 200γρ βούτυρο
• 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
• 2 ½ φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι
• 2 αυγά
• 1 μικρό γιαούρτι
• 1 κ.γ. γεμάτη μπέϊκιν – πάουντερ
• Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
• 1 κ. γ. γεμάτη κανέλα
• 150 γρ. χοντροκομμένα φουντούκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε ένα μεγάλο μπώλ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε ένα – ένα τα αυγά, το γιαούρτι, το αλεύρι, το μπέϊκιν, το ξύσμα, την κανέλα, τις μπανάνες. Βουτυρώνουμε μία φόρμα, απλώνουμε το μισό μίγμα, από πάνω την πραλίνα σοκολάτα και τα μισά φουντούκια και από πάνω σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μίγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50΄. Το ξεφορμάρουμε και το πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα μισά φουντούκια.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!

Be first to comment