ΣΥΝΤΑΓΗ – ΠΙΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ

Γευστικές αναζητήσεις με την Goga

ΠΙΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ

κοτοπιτα

ΥΛΙΚΑ:
500 ΓΡ. ΚΙΜΑΣ
500 ΓΡ. ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ
2 ΜΕΤΡΙΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ
3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
ΛΙΓΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΕΤΣΑΠ
ΛΙΓΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
250 ΓΡ. ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΑ
½ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
2-3 ΑΥΓΑ
1 ΠΑΚΕΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ Η ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
500 ΓΡ. ΜΑΛΑΚΑ ΤΥΡΙΑ
ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ – ΛΑΔΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ + ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ + ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ + ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΤΑ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΥΜΕ ΩΜΑ. ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ (ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ) , ΤΗΝ ΑΛΕΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ (ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ) ΝΑ ΕΞΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΝΑ, ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ, ΤΟ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΤΑ. ΨΗΝΩ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ. ΞΕΦΟΡΜΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΑΤΕΛΑ!

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!

Be first to comment