ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ” ΑΜΜΟΣ ” ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ !

ΑΜΜΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Το απόλυτο summer στέκι του κόσμου αλλά και της showbiz αποτελεί και φέτος το «Άμμος μουσικό θαλασσομεζεδοπωλείο» στο Πόρτο Ράφτη και οι λόγοι είναι πολλοί…

Τα Σαββατοκύριακα έχουν αποκτήσει άλλο νόημα στην διασκέδαση. Λίγα μόλις λεπτά μακριά από το κλεινόν άστυ και μεταφέρεσαι στον απόλυτο προορισμό ξεφαντώματος του φετινού καλοκαιριού.

πο2

Στην καρδιά του Πόρτο Ράφτη, «χτυπάει» η καρδιά του «Άμμος», που κάθε μέρα αλλά πολύ περισσότερο το Σαββατοκύριακο, γίνεται το αδιαχώρητο κόσμου. Σε συνδυασμό με την καταπληκτική κουζίνα, την ειδυλλιακή θέα δίπλα στην θάλασσα, αλλά και τα εκρηκτικά live που δίνουν ο Θοδωρής Καζάκος, η Ξένια Γιακουμέλλου και ο κρητικός λυράρης Μιχάλης Μαρακάκης, ε δεν θέλει και πολύ να ανάψει το κέφι.

ΑΜΜΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΑΜΜΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗΑΜΜΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΑΜΜΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΑΜΜΟΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Κυριακή μεσημέρι το αποκορύφωμα. Χορός πάνω στα τραπέζια, καλλίγραμμες παρουσίες άρτι αφιχθείσες από την παραλία, « Navy Style» φορώντας  μόνο τα μαγιό τους και το γλέντι «χτυπάει» κόκκινο μέχρι τελικής πτώσης. Κάτι που το επιβεβαιώνουν και οι επώνυμοι πελάτες του, εκ των οποίων ο Λευτέρης Πανταζής, ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Χριστίνα Σάλτη, ο Θανάσης Βασιλάκος και άλλοι πολλοί.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΑΛΤΗ

Be first to comment