ΤΟ EVENT ΠΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

logo you are the star

Το  « youarethestar.gr » και η boutiqueγυναικείων ρούχων «  Boudoir », σε προσκαλούν το Σάββατο 12 Απριλίου από τις 17:00-21:00 σε ένα μοναδικό event,  που πρώτη φορά συμβαίνει στην Ελλάδα!

Η ομάδα του Youarethestar ( στυλίστες, κομμωτές, μακιγιέζ ), σε περιμένουν να σε βάψουν, να σε χτενίσουν, να σε ντύσουν με τη μοναδική συλλογή ρούχων  του Boudouir και να σου δώσουν συμβουλές, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες του Youarethestar, απαντούν και σε κάθε απορία σου σχετικά με το τι σου ταιριάζει όσον αφορά το μακιγιάζ  και τα μαλλιά σου, αλλά σε βοηθούν ώστε να βρεις το δικό σου μοναδικό, απόλυτο στυλ σε συνδυασμό με τη μόδα.

Επιπλέον, εκεί σε περιμένουν πολλά άλλα δώρα και εκπλήξεις, πίνοντας το ποτό σου και απολαμβάνοντας τη μουσική του DjG.M.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και δεν υπάρχει είσοδος ούτε κάποια άλλη οικονομική επιβάρυνση.

Όλες οι starsέχουν τη δική τους συμβουλευτική ομάδα ομορφιάς.

Σε αυτό το event, η starθα είσαι μόνο εσύ!!!

Αν θες να είσαι μία από αυτές, δήλωσε τη συμμετοχή σου στο info@youarethestar,grμε το ονοματεπώνυμό σου και τον αριθμό ατόμων που θα είστε.

Σε περιμένουμε λοιπόν, το Σάββατο 12 Απριλίου στην boutique ” Boudouir “, Λεωφ. Καλυβίων 76, Λαγονήσι, Εμπορικό κέντρο ETOIILE, από τις 17:00 μέχρι τις 21:00.

Be first to comment