ΤΟ IMAGE MAKING EVENT ΤΟΥ YOU ARE THE STAR ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ

boudoir

Με αφορμή τα εγκαίνια της Boutique γυναικείων και αντρικών ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ ” Boudoir ” στο Λαγονήσι, (Λ. Καλυβίων 76, στο εμπορικό κέντρο ETOILE ), και με δεδομένη την άψογη συνεργασία του περιοδικού You are the star (youarethestar.gr ) και της εν λόγω boutique, σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014, από τις 19:00-23:00 σε ένα ακόμα μοναδικό image making event του You are the star.

Η ομάδα του You are the star ( κομμωτές, μακιγιέζ ), σε περιμένει να σε βάψει και να σε χτενίσει και οι στυλίστες της Boutique Boudoir να σε ντύσουν, με τη μοναδική συλλογή ρούχων, καθώς επίσης και να σου δώσουν προσωπικές συμβουλές, σχετικά με το μακιγιάζ, το στυλ μαλλιών και το στυλ ντυσίματος που σου ταιριάζει και όλα αυτά, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Όλες οι stars έχουν τη δική τους συμβουλευτική ομάδα ομορφιάς.

Σε αυτό το event, η star  είσαι μόνο εσύ!!!

Γι’ αυτό, δήλωσε τώρα τη συμμετοχή σου, κάνοντας like στη σελίδα μας στο facebook ( https://www.facebook.com/youarethestar.gr?ref=hl ) και στέλνοντάς μας στο inbox το μήνυμα ” θέλω να παρευρεθώ “.

Σε περιμένουμε λοιπόν, για να γνωριστούμε από κοντά, τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, 19:00-23:00 στη Boutique Boudoir (Λ. Καλυβίων 76, στο εμπορικό κέντρο ETOILE )

Be first to comment