ΤΟ YOU ARE THE STAR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ «ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΛΑ Μ’ ΕΝΑ ΓΕΙΑ» !

γιωργος αναλυτης

‘Μη φύγεις απλά με ένα γεια’ … μας λέει ο Γιώργος Αναλυτής στο καινούργιο του τραγούδι που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία!
Ένα τραγούδι όπου όσοι δεν το γνωρίζετε φέρει την μουσική επενδύσει αλλά και τους τίτλους σε ταινία της Αγγλίας με τίτλο << Εxperiences >> όπου οι σκηνές του επίσημου βίντεο κλιπ φέρουν άλλωστε εικόνες από αυτήν. Όπου σύντομα θα είναι κοντά μας και στους Ελληνικούς κινηματογράφους είδη παίζεται τόσο στην Αγγλία όσο και στην Αμερική.
Μελωδικός και σύγχρονος ο Γιώργος Αναλυτής είναι έτοιμος να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών της Αθήνας και της Περιφέρειας.
Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη φωνή όπου συνδυάζει ποιοτικό και μοντέρνο τραγούδι τόσο που ο ίδιος αποφεύγει να μιλά για τον εαυτό του και τα τραγούδια του ,αλλά το τέλμα του είναι το επόμενο βήμα, γι αυτό και συνεχίζει καθημερινά ακούραστα να γράφει στο στούντιο και τα επόμενα τραγούδια όπου επιλέγει να είναι ντυμένα με αυτό που αγαπά περισσότερο από κάθε τι…. Τα φυσικά όργανα που άποψη του είναι πως κάθε τραγούδι γίνετε ξεχωριστό ακόμα περισσότερο δίνοντας του φυσικούς ήχους, έτσι όταν αυτή η δουλεία ολοκληρωθεί θα μας την παρουσιάσει σε συνεργασία με το mtv.
Το τραγούδι φέρει την υπογραφή του ίδιου και στον στίχο.

Καλή ακρόαση!

 

Be first to comment