ΤΟ YOU ARE THE STAR ΣΤΙΣ ” ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΟΥ EDELWEISS ” !!!

οι καμπανες του edelweiss

Από τον Αλέξανδρο Μπουγάδη

Βρεθήκαμε στο Pantheon Theater για να δούμε την Νέα Ροκ Όπερα του Νίκου Καρβέλα με την Άννα Βίσση.

Αν και το Pantheon είναι ένα μεγάλο θέατρο, ίσως το μεγαλύτερο των Αθηνών, ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο  και ηλικίες από 18 έως 65 +χρονών.

Χρόνια θαυμαστής της Άννα και έχοντας δει αρκετές παραστάσεις, ήξερα ότι πάντα έδινε τον καλύτερο εαυτό της σε ότι και αν έκανε.

Σε αυτή την παράσταση, θα αναθεωρήσετε  ότι ξέρατε για την Άννα Βίσση, γιατί σε αυτήν την παράσταση σε κάνει να μένεις κυριολεκτικά με ανοιχτό το στόμα.

Τα σχόλια στο τέλος της παράστασης ήταν τα ίδια από όλο τον κόσμο… “έμεινα με το στόμα ανοιχτό “, τί ερμηνεία είναι αυτή”και διάφορα άλλα τέτοιου είδους!

Μια Άννα καταπληκτική, με φοβερή ερμηνεία, καλύτερη από ποτέ.

Τελικά αν και δεν είναι ηθοποιός απέδειξε ότι, αν είσαι καλός στρατιώτης και ακούς, όπως είναι η Άννα, μπορείς να τα καταφέρεις!

Δεν επαναπαύτηκε στο τεράστιο όνομα και δεν έβγαλε ένα καινούργιο cd που θα πουλούσε τρελά, αλλά έκανε στροφή 180 μοιρών και μας παρουσιάζει κάτι μοναδικό… Μια Υπερπαραγωγή, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ξένες Ροκ Όπερες.

Μια Άννα Βίσση λαμπερή και φανταστική!

Ο Νίκος Καρβέλας έγραψε μια φοβερή ιστορία που της έδωσε πνοή ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας. Η μουσική να δένει άρτια με την υπόθεση του έργου. Μια συγκλονιστική ιστορία με μοναδικές ερμηνείες από όλους του ηθοποιούς της παράστασης. Εξαιρετική παραγωγή , καθηλωτικό θέαμα. Μια παράσταση που σίγουρα πρέπει να δείτε από κοντά!

Μουσική-Λίμπρέτο Νίκος Καρβέλας. Σκηνοθεσία Γιάννης Κακλέας. Μουσική Διεύθυνση – Ενορχηστρώσεις Αλέξιος Πρίφτης. Πρωταγωνιστούν : Άννα Βίσση , Γιάννης Σιαμσιάρης, Θανάσης Αλευράς, Αιμιλιανός Σταματάκης και η Τάνια Τρύπη. Συμπρωταγωνιστούν : Νικόλαος Καραγκιαούρης, Ελένη Αλεξανδή, Ιβάν Σβιτάιλα, Άρης Πλασκασοβίτης,Νικόλας Ραπτάκης. Μαζί τους : Χριστίνα Αναγνωστοπούλου,Αντώνης Βλάχος,Δλήμητρα Βλάχου,Γιώργος Γαζής, Σταυριάνα Γαρνάβου,Λούης Γεωργίου,Μαρία Θεοδώρου,Έλενα Κέκκου,Eldegen Lame, Ευγενία Λιάκου, Αθηνά Μαντζώρου,Απόστολος Μπούρας,Carlos Eleuterio Perez, Μάριος Πετκίδης, Γιώργος Πουλιάσης. Pantheon Theater τηλ κρατήσεων.2103471111

Be first to comment