ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ IMAGE MAKING EVENT ΤΟΥ YOU ARE THE STAR ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ !

step 's code

Το YOU ARE THE STAR « youarethestar.gr » και τo κατάστημα γυναικείων ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ «  Step ‘s Code », σε προσκαλούν την Τρίτη 17 Ιουνίου από τις 18:00-22:00 σε ένα μοναδικό image making event,  που πρώτη φορά συμβαίνει στην Ελλάδα!

 

Η ομάδα του You are the star ( κομμωτές, μακιγιέζ, στυλίστες ), σε περιμένει να σε βάψει, να σε χτενίσει και να σε ντύσει, με τη μοναδική συλλογή του καταστήματος Step ‘s code (απίστευτες τσάντες, μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, υπέροχα παπούτσια και ρούχα ), καθώς επίσης και να σου δώσουν προσωπικές συμβουλές, σχετικά με το μακιγιάζ, το στυλ μαλλιών και το στυλ ντυσίματος που σου ταιριάζει και όλα αυτά, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.

Επιπλέον, εκεί σε περιμένουν πολλά άλλα δώρα και εκπλήξεις, πίνοντας το ποτό σου και απολαμβάνοντας τη μουσική του Dj G.M.

 Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

 Όλες οι stars έχουν τη δική τους συμβουλευτική ομάδα ομορφιάς.

 Σε αυτό το event, η star  είσαι μόνο εσύ!!!

 Αν θες να είσαι μία από αυτές, δήλωσε τη συμμετοχή σου κάνοντας like στη σελίδα μας ( https://www.facebook.com/youarethestar.gr?ref=hl )     & share του άρθρου.

 Σε περιμένουμε λοιπόν, την Τρίτη 17 Ιουνίου στο κατάστημα ” Step ‘s code “, Λ. Δημοκρατίας 39, Μελίσσια, από τις 18:00 μέχρι τις 22:00.

Be first to comment