ΤΟ IMAGE MAKING EVENT ΤΟΥ YOU ARE THE STAR ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 27 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ Η STAR ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ !

image making

Το YOU ARE THE STAR « youarethestar.gr » και τα καταστήματα γυναικείων-ανδρικών ρούχων «  Secret store », σε προσκαλούν την Τρίτη 27 Μάη από τις 17:00-21:00 σε ένα μοναδικό image making event,  που πρώτη φορά συμβαίνει στην Ελλάδα!

 

Η ομάδα του You are the star ( κομμωτές, μακιγιέζ ), σε περιμένει να σε βάψει και να σε χτενίσει και οι στυλίστες των καταστημάτων Secret store να σε ντύσουν, με τη μοναδική συλλογή ρούχωντων καταστημάτων Secret store, καθώς επίσης και να σου δώσουν προσωπικές συμβουλές, σχετικά με το μακιγιάζ, το στυλ μαλλιών και το στυλ ντυσίματος που σου ταιριάζει και όλα αυτά, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.

 

Επιπλέον, εκεί σε περιμένουν πολλά άλλα δώρα και εκπλήξεις, πίνοντας το ποτό σου και απολαμβάνοντας τη μουσική του Dj G.M.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

 

Όλες οι stars έχουν τη δική τους συμβουλευτική ομάδα ομορφιάς.

 

Σε αυτό το event, η star  είσαι μόνο εσύ!!!

 

Αν θες να είσαι μία από αυτές, δήλωσε τη συμμετοχή σου στο info@youarethestar,gr με το ονοματεπώνυμό σου και τον αριθμό ατόμων ή στείλε το μήνυμά σου στο inbox της νέας σελίδας του You are the star στο facebook, στο παρακάτω link.

https://www.facebook.com/youarethestar.gr?ref=hl

Απαραίτητος και μοναδικός όρος της συμμετοχής σου στο event, να έχεις κάνει like στη σελίδα του παραπάνω συνδέσμου.

 

Σε περιμένουμε λοιπόν, την Τρίτη 27 Μάη στο κατάστημα ” Secret store “, Ελ. Βενιζέλου 24 & Σαράφη, Νέα Μάκρη, από τις 17:00 μέχρι τις 21:00.

Be first to comment