Η ΜΟΔΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ… ΣΩΣΤΟ Η΄ ΛΑΘΟΣ ;

μοδα στα μαλλιαΑπό την Αναστασία Παντίδη ( hair stylist )

Τι είναι ΜΟΔΑ και τι ” τάση της μόδας ” για τα μαλλιά μας!
Δεν θα σας μιλήσω γενικά για το εάν είναι στην μόδα τα κοντά, τα κόκκινα,  τα ζεστά καφέ ή τα καρέ γιατί δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες και να  λέω κάτι, το οποίο η κάθε εταιρεία, που συνεργαζόμαστε, θέλει να προβάλλει.
Την Μόδα λοιπόν για τα μαλλιά, την δημιουργούν οι κομμωτές απ’ την πασαρέλα και την μεταφέρουν στα κομμωτήριά τους!
Οι ” τάσεις ” της μόδας τώρα, αλλάζουν ανά εποχή, για να βγει κάτι διαφορετικό και να πουλήσουν οι εταιρείες!
Εμένα με ενδιαφέρει να  κάνω αυτό που ταιριάζει βάσει προσωπολογίας επάνω σας, με στοιχεία από τη μόδα, για να κάνετε την διαφορά και όχι επειδή το έκανε μια celebrity της Ελλάδας ή του εξωτερικού!
Συχνά, ακούω από εσάς να λέτε ότι φοβάστε να κάνετε κάτι στα μαλλιά σας, γιατί δεν είστε η ” τάδε ” επώνυμη, ώστε να το υποστηρίξετε ή ότι οι επώνυμες δεν παρεξηγούνται, ενώ εσείς…
ΛΑΘΟΣ!  Μέγα λάθος!

Δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτα απ’ τις επώνυμες, γιατί σε αυτές τα επιβάλλουν, ενώ εσείς έχετε την επιλογή να ταιριάξετε στο στυλ και στην προσωπικότητά σας, αυτό ακριβώς που σας αντιπροσωπεύει, έστω για μια συγκεκριμένη περίοδο.
Εμένα μου αρέσει  να αλλάζω στυλ και να πειραματίζομαι με τα μαλλιά μου, όμως πάνω στο στυλ μου, χωρίς να αλλάξω και έτσι,  κάθε μέρα νιώθω διαφορετική.
Η μόδα λοιπόν είναι προσωπική υπόθεση για την καθεμία ξεχωριστά και αυτό  μπορεί να το κρίνει μόνο ο κομμωτής σας, που γνωρίζει το στυλ σας.

Μην αντιγράφετε κανένα και… ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ!

Οι αλλαγές επιβάλλονται για όλους μας, αρκεί να είναι οι σωστές για τον κάθε σωματότυπο κάθε σχήμα προσώπου και στυλ!
Είμαστε όλοι διαφορετικοί και έτσι πρέπει να μείνουμε!  Δεν μπορούμε όλοι να έχουμε το ίδιο γούστο, το ίδιο στυλ, τα ίδια μαλλιά,  γιατί ο κόσμος μας τότε θα ήταν πολύ βαρετός!
Γι’ αυτό δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω, π.χ. στην μόδα είναι τα κόκκινα μαλλιά, πρέπει να γίνετε όλες κοκκινομάλλες , γιατί δεν πάει σε όλες βάσει χρωματολογιας.
ΤΟΛΜΗΣΤΕ, κάντε την διαφορά μέσα απ’ την δική σας προσωπικότητα ( με συμβουλές πάντα απ’ τους εξειδικευμένους επαγγελματίες), για να νιώθετε όμορφα με την εικόνα σας, χωρίς να μοιάζετε με καμία άλλη!

Be first to comment