3 ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Από τον Αλέξανδρο Μπουγάδη ( hair stylist )

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας χωρίς να ξοδεύετε αρκετά σε προϊόντα styling, κάντε μάσκες μαλλιών με προϊόντα που έχετε στο σπίτι σας,  δείτε τα μαλλιά σας να έχουν μια φυσική λάμψη και να προστατεύονται από την θάλασσα και τον ήλιο.

Μάσκα με μέλι – Υλικά: 3 κουταλιές της σούπας μέλι, 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Χτυπήστε τα υλικά ώστε να ενωθούν. Απλώστε τη μάσκα πρώτα στις ρίζες ως τις άκρες των μαλλιών. Κάντε ένα ελαφρύ μασάζ, τυλίξτε το κεφάλι σας με νάιλον μεμβράνη και μετά τυλίξτε τα με μια πετσέτα για μια ώρα. Λουστείτε με χλιαρό νερό φροντίζοντας να μην μείνουν υπολείμματα από τη μάσκα.

Μάσκα με μπανάνα και μαγιονέζα – Υλικά : 1 μπανάνα, 3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα, 1 1/2 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Λιώνετε την μπανάνα σε ένα μπολ και προσθέτετε σιγά- σιγά τα υπόλοιπα υλικά. Το καλύτερο από όλα είναι να χτυπήσετε το μείγμα στο μίξερ για να δημιουργήσετε μια ομοιόμορφη μάσκα. Απλώστε την μάσκα στα μαλλιά σας,, καλύψτε την με ζελατίνα και αφήστε την  για 30 λεπτά. Αμέσως μετά ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με άφθονο νερό και λουστείτε.

Μάσκα με ελαιόλαδο-  Βάζετε απλά ελαιόλαδα σε ένα απλικασέρ και ψεκάζετε τα μαλλιά σας ρίζα-άκρη. Καλό είναι πριν την θάλασσα να βρέχετε τα μαλλιά σας με καθαρό νερό ώστε να απορροφούν λιγότερο αρμυρό θαλασσινό νερό και όσο μπορείτε να φοράτε καπέλο για προστασία από τον ήλιο.

Be first to comment